Προφίλ

Από το 1987 μέχρι σήμερα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ο όμιλος εταιρειών Βαριάμης, με ιδρυτή και πρόεδρο τον Ραφαήλ Βαριάμη, προσφέρει ταξιδιωτικές και τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο Όμιλος Βαριάμη προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών επικεντρωμένο στον άνθρωπο. Παρέχει άμεση, έγκυρη και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο στην Μυτιλήνη, επί της οδού Καβέτσου 8, συνδεδεμένο με τα μεγαλύτερα συστήματα κρατήσεων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων. Και όπως πάντα με γνώμονα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 
Η ενοικίαση αυτοκινήτων και λεωφορείων για όλων των ειδών τις μετακινήσεις σας, η νέα μας υπηρεσία για το αυτοκίνητο και το εστιατόριό μας στη Μήθυμνα της Λέσβου, έρχονται να σας προσφέρουν ένα ολκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Ραφαήλ Βαριάμης

Αποστολή μας

Παροχή υπηρεσιών, υψηλών προδιαγραφών, συνεχή επαφή και παρακολούθηση των αναγκών των πελατών μας. 

το όραμά μας

Εξυπηρέτηση με ένα κλικ. Όλες οι παροχές από ένα σημείο.

οι αξίες μας

Εταιρική ευθύνη

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη για εμάς δεν είναι μια σειρά δράσεων αλλά μια στάση ζωής. Αφορά ενέργειες οι οποίες έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία ζούμε με γνώμονα πάντα την συλλογικότητα.  

Covid-19

Ο όμιλος Variamis τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανόνες του Covid-19 με προϋπόθεση τη σωστή και ασφαλή προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.

Scroll to Top